Postadres
Tarbot 42
2986 NB   Ridderkerk

[email protected]

Ronde tafel “De kracht van ademhaling”

Ronde tafel “De kracht van ademhaling”

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 17/05/2022
13:00 - 17:00


Ronde tafel “de kracht van ademhaling”

Het lijkt zo logisch: goed ademhalen is immers van (levens)belang. Maar weten we eigenlijk wel wat goed ademhalen inhoudt? Tijdens de ronde tafel “de kracht van ademen halen” gaat Debbie met ons in gesprek over het belang van goed ademhalen. Zo leer je door het inzetten van de juist ademhaling, hoe men fysieke en mentale rust kan vinden.

Naast de theorie over ademhalen worden er ook verschillende ademhalingsoefeningen geoefend, welke kunnen bijdragen aan een betere gezondheid. Debbie geeft je de nodige handvatten zodat je je  cliënten kunt ondersteunen bij beter slapen, controle te krijgen bij angst of om concentratie te verscherpen.

Ervaar zelf bij deze ronde tafel “de kracht van ademhaling”. Zoek de interactie op om ervaringen uit te wisselen en de toepasbaarheid van ademhalingsoefeningen in ons vakgebied samen te bespreken.

Wat houdt een ronde tafel van KCBK in?

Hoewel het wellicht anders doet vermoeden, hoeft de tafel waaraan we zitten niet rond te zijn! Wel is de tafelopstelling zodanig dat je alle andere deelnemers kan aankijken. Een rondetafelgesprek is persoonlijk, open en stimuleert diepgang. Aan de hand van de onderwerpen deelt Debbie haar kennis uit de praktijk, is er ruimte voor zelfreflectie en krijg je oefeningen aangereikt welke je kunt meenemen tijdens je coaching trajecten.

Wij nodigen je ook om casuïstiek in te brengen, deze kan voorafgaande de ronde tafel bij ons worden ingediend via [email protected]

Deze ronde tafel wordt verzorgd door

Debbie de Groot, Holistisch leefstijl- en ademcoach.

Locatie

Het Koesthuis van Landgoed Schovenhorst

Studiepunten

Voor deze ronde tafel “de kracht van ademhalen” ontvang je 2 studiepunten en wordt alleen georganiseerd voor leden van het keurmerk.

Minimale deelnemers: 6
Maximale deelnemers: 8
Duur: Vanaf 13:00 tot 17:00 uur
Kosten: € 95,00 excl. BTW
Adres: Garderenseweg 93, 3881 GK Putten
Parkeren: Je kunt naast het koesthuis gratis parkeren
Alleen voor leden   Inschrijven