Postadres
Tarbot 42
2986 NB   Ridderkerk

[email protected]

Workshop “Angst”

Workshop “Angst”

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 12/10/2022
09:00 - 13:00


Wat houdt de workshop in?

Angst begrijpen en begeleiden

Bij mensen die met kanker te maken krijgen is altijd sprake van angst. Voor de behandeling, voor pijn, verandering in de persoonlijke situatie en voor de dood. Zulke existentiële angsten spelen een belangrijke rol tijdens de ziekte en de behandeling. Jij bent daarbij als coach bij kanker een belangrijke gesprekspartner. De workshop leert je hoe je de signalen van angst herkent en hoe je cliënten en hun naasten kunt ondersteunen.

Onderwerpen
– oorzaken en symptomen van angst bij oncologiepatiënten
– gedragskenmerken en verschijningsvormen
– coping stijlen
– methoden, technieken en vaardigheden voor coaching van patiënten en hun naasten

Workshop wordt verzorgd door

Arrien van Prooijen-de Jong

Naast haar werk als trainer bij de Care Academy, is Arrien tevens werkzaam als oncologieverpleegkundige in meerdere ziekenhuizen.
Zij is docent aan de Academie Gezondheidszorg op de Christelijke Hogeschool in Ede en verzorgt scholing in het Radboud UMC en in het UMC Utrecht.

Locatie

Care Academy te Amersfoort

Samenwerking

KCBK werkt al jaren samen met Care Academy. De Care Academy biedt gedurende het jaar (online) workshops aan rondom verschillende thema’s waar je als zorgprofessional binnen de oncologische zorg mee te maken krijgt.

Hun aanpak kenmerkt zich als praktisch en toepassingsgericht. Ze spreken de taal en kennen de vraagstukken binnen het vakgebied van een coach bij kanker. In hun aanpak combineren zij workshops met praktische oefeningen en nieuwe kennis.

Studiepunten

Voor deze workshop ontvang je 2 studiepunten.

Annuleren 

Annuleren van de workshop is kosteloos mogelijk tot 3 werkweken voor aanvang van de workshop. Mocht je al betaald hebben, dan ontvang je het volledige bedrag terug op je rekening. Bij annulering korter dan 3 werkweken voor aanvang van de workshop, ben je het gehele bedrag verschuldigd.

Annulering verloopt alleen via de mail, niet telefonisch.

Mocht de workshop wegens onvoldoende deelnemers, overmacht of andere redenen onverhoopt geannuleerd worden dan worden betalingen uiteraard per omgaande en volledig teruggestort.

Minimale deelnemers: 8
Maximale deelnemers: 10
Duur: Vanaf 09.00 tot 13.00 uur
Kosten: € 95.00 excl. btw
Adres:

Koningin Wilhelminalaan 12
3818 HP Amersfoort

Ja ik wil er graag bij zijn!: Inschrijven