Postadres
Tarbot 42
2986 NB   Ridderkerk

[email protected]

Workshop “Coachen met karakter” – Deel 2

Workshop “Coachen met karakter” – Deel 2

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 29/09/2023
10:00 - 17:00


Wat houdt de workshop in?

Tijdens de workshop “Coachen met karakter” deel 2, wordt het DISC-gedachtegoed gekoppeld aan het brengen van een positieve verandering in hoe je met anderen omgaat, door je eigen gevoelens en behoeften op zo’n manier helder te maken dat de ander zich niet aangevallen of veroordeeld hoeft te voelen en er verbinding ontstaat. Door verbindend te communiceren vergroot je de impact op de mensen om je heen, zowel zakelijk als privé.

Na de lunch gaan we samen aan de slag met casuïstiek zodat je kan oefenen met de materie en je het je meer eigen kan maken om toe te kunnen toepassen in de praktijk. De dag krijgt een actief karakter met concrete en door de deelnemers zelf aangegeven casussen.

Workshop wordt verzorgd door

Roger Beniers

Locatie & Lunch

Het Koetshuis – Landgoed Schovenhorst

We verzorgen een gezonde lunch, inclusief een drankje. Uiteraard is er ook een vegetarische versie voor de liefhebbers. We horen het graag vooraf als we rekening dienen te houden met een allergie.

De lunch is op onze kosten, de gezelligheid is voor je eigen rekening.

Annuleren 

Annuleren van de workshop is kosteloos mogelijk tot 3 werkweken voor aanvang van de workshop. Mocht je al betaald hebben, dan ontvang je het volledige bedrag terug op je rekening. Bij annulering korter dan 3 werkweken voor aanvang van de workshop, ben je het gehele bedrag verschuldigd.

Annulering verloopt alleen via de mail, niet telefonisch.

Mocht de workshop wegens onvoldoende deelnemers, overmacht of andere redenen onverhoopt geannuleerd worden dan worden betalingen uiteraard per omgaande en volledig teruggestort.

Minimale deelnemers: 8
Maximale deelnemers: 16
Duur: Vanaf 10.00 tot 17.00 uur
Kosten: € 150,00 excl. btw

€205,00 excl. btw voor niet leden

Adres: Garderenseweg 93, 3881 GK Putten
Parkeren: Je kunt naast het koetshuis parkeren; hierbij de link naar de parkeerplaats
Ja ik wil er graag bij zijn!: Inschrijven