Postadres
Tarbot 42
2986 NB   Ridderkerk

085-1307416

info@kcbk.nl

Ronde tafel “Aromazorg”

Ronde tafel “Aromazorg”

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 25/10/2022
13:00 - 17:00


Ronde tafel “Aromazorg”

Tijdens deze ronde tafel gaan we ontdekken wat aromazorg is, wat etherische oliën zijn en hoe je deze als coach bij kanker kan toevoegen aan je coachtraject. De oliën zijn namelijk heel nuttig voor lichaam en geest en kunnen een gunstige invloed op de gezondheid of de gemoedstoestand van je cliënt hebben.

Anne zal ons meenemen in de wereld van de etherische oliën. Want elke olie bezit een eigen, unieke samenstelling van actieve bestanddelen en dit mengsel van werkzame stoffen bepaalt de werking en eigenschappen. Zo leer je waarom je sommige oliën toe kan passen bij lichamelijke ongemakken en andere oliën bij psychische en emotionele periodes. Want oliën kunnen ontspanning bevorderen of een kamer een aangename geur geven, waardoor onrust en angst vermindert.

Samen gaan we ook aan de slag met de oliën. Je leert een korte handmassage toe te passen, zodat je na deze workshop je kennis ook in de praktijk kan toepassen.

Wat houdt een ronde tafel van KCBK in?

Hoewel het wellicht anders doet vermoeden, hoeft de tafel waaraan we zitten niet rond te zijn! Wel is de tafelopstelling zodanig dat je alle andere deelnemers kan aankijken. Een rondetafelgesprek is persoonlijk, open en stimuleert diepgang. Aan de hand van de onderwerpen deelt Anne haar kennis uit de praktijk, is er ruimte voor zelfreflectie en krijg je handvatten aangereikt welke je kunt meenemen in je coaching traject bij cliënten.

Deze ronde tafel wordt verzorgd door

Anne Schilstra – Aromatherapeut

Locatie

De Kapel, Berg en Bosch 

Studiepunten

Voor deze ronde tafel “aromazorg” ontvang je 2 studiepunten en wordt alleen georganiseerd voor leden van het keurmerk.

Minimale deelnemers: 8
Maximale deelnemers: 12
Duur: Vanaf 13:00 tot 17:00 uur
Kosten: € 95,00 excl. BTW
Adres: Professor Bronkhorstweg 10, 3723 MB Bilthoven
Parkeren: P13, Routebeschrijving wordt toegestuurd na inschrijving
Alleen voor leden   Inschrijven