Postadres
Tarbot 42
2986 NB   Ridderkerk

085-1307416

info@kcbk.nl

Ronde tafel “Een doodgewoon gesprek”

Ronde tafel “Een doodgewoon gesprek”

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 28/06/2022
13:00 - 17:00


Ronde tafel “een doodgewoon gesprek”

Om te beginnen zal Sylvia je tijdens deze ronde tafel meenemen in wereld van palliatieve en terminale zorg. Je krijgt een inkijk wat palliatieve zorg en de zorg rond het levenseinde inhoudt.

Als coach bij kanker is het van essentieel belang om inzicht te hebben wat de palliatieve fase voor de cliënten en hun naasten inhoudt. Want alleen dan kun je ervoor zorgen dat de coaching zo goed mogelijk aansluit op hun wensen, waarden en behoeften.

Hiervoor dien je kennis te hebben van de sociale en culturele aspecten. Denk hierbij aan verschillen in opvattingen, wensen en verwachtingen met betrekking tot palliatieve zorg en beslissingen rond het levenseinde. Daarnaast krijg je inzicht welke rol communicatie, spiritualiteit en ethiek spelen in de laatste levensfase van een cliënt.

Het beloofd een interessante middag te worden met veel inzichten en mooie gesprekken. Sylvia nodigt je graag uit om ervaringen uit te wisselen en je vragen te stellen, zodat je in de toekomst wellicht een “doodgewoon” gesprek aan kunt gaan met je cliënt.

Wat houdt een ronde tafel van KCBK in?

Hoewel het wellicht anders doet vermoeden, hoeft de tafel waaraan we zitten niet rond te zijn! Wel is de tafelopstelling zodanig dat je alle andere deelnemers kan aankijken. Een rondetafelgesprek is persoonlijk, open en stimuleert diepgang. Aan de hand van de onderwerpen deelt Sylvia haar kennis uit de praktijk, is er ruimte voor zelfreflectie en krijg je handvatten aangereikt welke je kunt meenemen in je coaching traject bij palliatieve of terminale cliënten.

Wij nodigen je ook om casuïstiek in te brengen, deze kan voorafgaande de ronde tafel bij ons worden ingediend via backoffice@kcbk.nl

Deze ronde tafel wordt verzorgd door

Sylvia Harderwijk – Verpleegkundig specialist in de palliatieve en terminale zorg. 

Locatie

De Kapel, Berg en Bosch 

Studiepunten

Voor deze ronde tafel “een doodgewoon gesprek” ontvang je 2 studiepunten en wordt alleen georganiseerd voor leden van het keurmerk.

Minimale deelnemers: 8
Maximale deelnemers: 12
Duur: Vanaf 13:00 tot 17:00 uur
Kosten: € 95,00 excl. BTW
Adres: Professor Bronkhorstweg 10, 3723 MB Bilthoven
Parkeren: P13, Routebeschrijving wordt toegestuurd na inschrijving
Alleen voor leden   Inschrijven