Postadres
Tarbot 42
2986 NB   Ridderkerk

085-1307416

info@kcbk.nl

Interactieve lezing “Maak de ander beter”

Interactieve lezing “Maak de ander beter”

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 02/10/2021
13:00 - 16:00


Wat houdt de lezing in?

Acteur Loek Peters neemt ons tijdens deze interactieve lezing mee in de filosofie “Maak de Ander Beter”. Het is een concreet, direct toepasbare manier van denken en werken. Het zet empathie om in daadkracht en zorgt dat ondernemerschap, als coach bij kanker, nog beter begrepen wordt.

Loek weet als geen ander dat je, als acteur, je tegenspeler zo goed mogelijk moet faciliteren om zijn/haar rol te laten spelen. Door dit te doen, neem je zowel verantwoordelijkheid over hoe de ander zijn rol kan spelen als de kwaliteit ervan. Deze positieve wederzijdse afhankelijkheid en verantwoordelijkheid zijn binnen je werkveld, als coach bij kanker, misschien niet altijd even zichtbaar, zoals bij een groot publiek in het theater, maar minstens even sterk aanwezig tijdens de gesprekken met je cliënt.

Laat je inspireren en ervaar hoe saamhorigheid binnen een team of netwerk sterk wordt vergroot en jij als coach handvatten krijgt, waarmee je samenwerken op alle vlakken soepel en productief kan laten verlopen. Met cliënten, collega’s en organisaties waar je in je vakgebied mee te maken hebt.

De lezing wordt verzorgd door

Loek Peters

Locatie 

Theater Aan de Slinger – Houten

We ontvangen je graag vanaf 12.30 met een drankje en een heerlijke lekkernij.

Studiepunten

Voor deze interactieve lezing ontvangen leden 2 studiepunten.

Annuleren 

Annuleren van de workshop is kosteloos mogelijk tot 3 werkweken voor aanvang van de workshop. Mocht je al betaald hebben, dan ontvang je het volledige bedrag terug op je rekening. Bij annulering korter dan 3 werkweken voor aanvang van de workshop, ben je het gehele bedrag verschuldigd.

Annulering verloopt alleen via de mail, niet telefonisch.

Mocht de workshop wegens onvoldoende deelnemers, overmacht of andere redenen onverhoopt geannuleerd worden dan worden betalingen uiteraard per omgaande en volledig teruggestort.

Minimale deelnemers: 15
Maximale deelnemers: 25
Duur: Vanaf 13.00 tot 16.00 uur
Kosten: € 55,00 excl. btw voor leden

€ 95,00 excl. btw voor niet leden

Adres: De Slinger 40 in Houten

Plan uw route via Google

Plan je route via 92 92 OV

Parkeren: Parkeergarage Kruitmolen De Molen 100 3995 AX Houten
Ja, ik wil er bij zijn! Inschrijven