fbpx

Postadres
Tarbot 42
2986 NB   Ridderkerk

085-1307416

info@kcbk.nl

Online workshop “Werk & kanker”

Online workshop “Werk & kanker”

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 10/12/2020
00:00


Wat houdt de online workshop in?

De online workshop ‘werk en kanker ‘ is bedoeld voor coaches bij kanker, die meer willen weten over werken tijdens en na kanker. Jaarlijks krijgen 40.000 mensen in de beroepsbevolking te horen dat ze kanker krijgen. Of werken of verzuimen dan de beste optie is voor iemand hangt van veel factoren af. Steeds vaker worden coaches benaderd met vragen over werk en verzuim, of over rechten en plichten rondom ziekte en werk.

In deze online workshop gaan we in op die adviesrol en geven inzicht in de belangrijkste actuele inzichten rondom kanker en werken. Praktisch en hulpvaardig, direct toepasbaar, met als doel mensen direct na de diagnose te kunnen helpen bij werkbehoud. In de online workshop is ruimte voor het inbrengen van eigen casussen en geven we tips en handvaten.

Onderwerpen:

  • Werken of verzuimen : werkbehoud altijd mogelijk?
  • De Wet Verbetering Poortwachter in relatie tot de ziekte kanker
  • De rol van de oncologieverpleegkundige als het over ‘werk’ gaat
  • Wat werkt wel en wat juist niet?
Workshop wordt verzorgd door

Machteld de Bont

Studiepunten

Voor deze workshop ontvang je 4 studiepunten.

Annuleren 

Annuleren van de workshop is kosteloos mogelijk tot 2 werkweken voor aanvang van de workshop. Mocht je al betaald hebben, dan ontvang je het volledige bedrag terug op je rekening. Bij annulering korter dan 2 werkweken voor aanvang van de workshop, ben je het gehele bedrag verschuldigd.

Annulering verloopt alleen via de mail, niet telefonisch.

Mocht de workshop wegens onvoldoende deelnemers, overmacht of andere redenen onverhoopt geannuleerd worden dan worden betalingen uiteraard per omgaande en volledig teruggestort.

Minimale deelnemers: 6
Maximale deelnemers: 12
Duur: Vanaf 09:30 tot 13:00 uur
Kosten: € 95,- excl. btw
Alleen voor leden: Inschrijven