Postadres
Tarbot 42
2986 NB   Ridderkerk

085-1307416

info@kcbk.nl

Rondleiding “Chemo- en Radiotherapie”

Rondleiding “Chemo- en Radiotherapie”

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 12/03/2022
10:00 - 13:00


Wat houdt de workshop?

We nodigen je graag uit voor de rondleiding “Chemo- & Radiotherapie” op de afdeling Oncologie van het Bravis Ziekenhuis in Roosendaal. Aan de hand van een presentatie en een uitgebreide rondleiding leer je de afdelingen kennen en neem je een kijkje achter de schermen.

Na deze rondleiding weet je nog beter in te beelden wat “bestraling en chemo” allemaal inhoudt. Verder wordt er daarnaast aandacht geschonken aan de verschillende behandelmethoden zoals; chemo-, hormonale-, immuno-, en radiotherapie. Zowel de werking van deze middelen in het algemeen, als de bijwerkingen op korte en op lange termijn worden besproken. Er is voldoende ruimte voor vragen en interactie.

Workshop wordt verzorgd door

Mariët Raatgever – Programmamanager Oncologisch Centrum Bravis 

Locatie

Bravis Ziekenhuis Roosendaal – Oncologie afdeling

Studiepunten

Voor de rondleiding “Chemo- en Radiotherapie” ontvang je 2 studiepunten en is verplicht gesteld door KCBK voor zowel aspirant als registercoaches

Minimale deelnemers: 8
Maximale deelnemers: 25
Duur: Vanaf 10:00 tot 13:00 uur
Kosten: € 25,00 excl. BTW
Adres: Bravis Ziekenhuis
Boerhaavelaan 25
4708 AE Roosendaal
Parkeren: Je vindt het Oncologie Centrum van het Bravis ziekenhuis naast de vestiging van het Zuidwest Radiotherapeutisch Instituut (ZRTI) aan het parkeerterrein van de Polikliniek. Het Oncologie Centrum heeft een eigen ingang. Deze bevindt zich achter op het parkeerterrein van de polikliniek. Vanuit het ziekenhuis is het Oncologie Centrum via een verbindingsgang te bereiken (langs route 47).
Alleen voor leden   Inschrijven