Postadres
Tarbot 42
2986 NB   Ridderkerk

085-1307416

info@kcbk.nl

Rondleiding “Hyperbare Zuurstoftherapie”

Rondleiding “Hyperbare Zuurstoftherapie”

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 14/09/2021
18:30 - 20:30


Wat houdt de rondleiding in?

We nodigen je graag uit voor rondleiding hyperbare zuurstoftherapie in de Da Vinci Kliniek in Amersfoort. Deze kliniek richt zich op complexe wondgenezing en hyperbare geneeskunde.

Hyperbare Zuurstoftherapie wordt onder andere toegepast bij klachten die kunnen ontstaan na bestraling, als gevolg van kanker. Denk hierbij onder andere aan pijn, bewegingsbeperking, fibrose na borstkanker, of pijn na bestraling in het lage bekkengebied. Hyperbare zuurstoftherapie wordt hierbij ingezet om zuurstoftekort in het beschadigd weefsel op te heffen en zorgt ervoor dat het zuurstoftekort in beschadigd weefsel wordt opgeheven, nieuwe bloedvaatjes worden aangemaakt en de cellen die van belang zijn voor het herstel verbeteren.

Aan de hand van een presentatie en een uitgebreide rondleiding leer je wat hyperbare zuurstoftherapie is en neem je een kijkje achter de schermen. zodat je als coach bij kanker weet hoe een dergelijk intensief traject er voor je cliënt uit kan zien. Er is voldoende ruimte voor vragen en interactie

Workshop wordt verzorgd door

Angelique Ymker – Manager Zorgconcepten Da Vinci Kliniek 

Locatie & Lunch

Meander Medisch Centrum – Amersfoort

Je kan eventueel vooraf een bestelling bij ons plaatsen voor een lekker broodje of een kop soep. Dit is op eigen kosten.

Studiepunten

Voor deze workshop ontvang je 2 studiepunten en is voor zowel aspirant als registercoaches

Minimale deelnemers: 10
Maximale deelnemers: 20
Duur: Vanaf 18:30 tot 20:30 uur (inloop vanaf 17:30 uur)
Kosten: GRATIS
Adres: Meander Medisch Centrum, route foyer 6
Maatweg 3
3813 TZ   Amersfoort
Parkeren: Je kan tegen betaling parkeren in de parkeergarage onder het ziekenhuis. De ingang van de parkeergarage is via de toegangsweg vanaf de Maatweg te bereiken. Als je de borden ‘Parkeren Meander’ vanaf de Maatweg volgt, kom je uit in de parkeergarage. Vanuit de parkeergarage kan je met de (rol)trap of lift naar boven. Je komt dan direct uit de Laan, tegenover de Informatiebalie.
Alleen voor leden   Inschrijven