fbpx

 

Postadres
Tarbot 42
2986 NB   Ridderkerk

info@kcbk.nl

Workshop “Aspirant Coach bij kanker”

Workshop “Aspirant Coach bij kanker”

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 25/02/2020
10:00 - 17:00


Wat houdt de workshop in?

Als coach bij kanker werk je met een zeer kwetsbare groep mensen, het is dus van enorm belang dat je begrijpt wat het vak inhoudt en wat coaching voor een cliënt kan betekenen. Want door de kanker en de behandelingen raakt het lichaam uit balans en coaching mag deze balans niet verder verstoren. Je gaat tijdens deze workshop dieper in op wat kanker is, het ontstaan van kanker, welke soorten kanker er zijn, risicofactoren voor kanker, signalen van kanker,  welke behandelingen er zijn, verschillen, remissie, recidief en exacerbatie. Opdat je tijdens je interventies, binnen de beperkingen van de ziekte, een optimale ondersteuning kunt geven waardoor, de cliënt niet verder uit balans raakt maar juist regie op leven ervaart.

Workshop wordt verzorgd door

Ingrid van Lieshout

Locatie & Lunch

Haje Nieuwegein – Tull en ‘t Waal zaal 

We verzorgen een gezonde lunch inclusief een drankje. Uiteraard is er ook een vegetarische versie voor de liefhebbers. We horen het graag vooraf als we rekening dienen te houden met een allergie.

De lunch is op onze kosten, de gezelligheid is voor je eigen rekening.

Studiepunten

Voor deze workshop ontvang je 4 studiepunten.

Overige info

Deze workshop is verplicht gesteld door KCBK voor aspirant leden. Uiteraard mag je je als registercoach ook inschrijven.

Annuleren 

Annuleren van de workshop is kosteloos mogelijk tot 2 werkweken voor aanvang van de workshop. Mocht je al betaald hebben, dan ontvang je het volledige bedrag terug op je rekening. Bij annulering korter dan 2 werkweken voor aanvang van de workshop, ben je het gehele bedrag verschuldigd.

Annulering verloopt alleen via de mail, niet telefonisch.

Mocht de workshop wegens onvoldoende deelnemers, overmacht of andere redenen onverhoopt geannuleerd worden dan worden betalingen uiteraard per omgaande en volledig teruggestort.

Minimale deelnemers: 8
Maximale deelnemers: 16
Duur: Vanaf 10.00 tot 17.00 uur
Kosten: € 175,- excl. btw
Adres: Waterlinedok 1 te Nieuwegein

Plan uw route via Google

Plan je route via 92 92 OV

Parkeren: Parkeerruimte is voldoende aanwezig en gratis.
Alleen voor leden: Inschrijven