Postadres
Tarbot 42
2986 NB   Ridderkerk

info@kcbk.nl

Workshop “Coachen met karakter” = vol

Workshop “Coachen met karakter” = vol

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 20/09/2022
10:00 - 17:00


Wat houdt de workshop in?

De workshop “Coachen met karakter” geeft je antwoord op de vraag: Hoe kan ik zo goed mogelijk aansluiten bij mijn cliënt en afstemmen op wat hij of zij nodig heeft? Coach bij kanker zijn, betekent coach zijn voor mensen op een zeer kwetsbaar punt in hun leven. Een moment waarbij het extra belangrijk is voor een cliënt om gezien, gehoord en begrepen te worden.

In de ochtend behandelen we het lezen van je eigen communicatiestijl, de stijl van je cliënt en hier op af te kunnen stemmen. Door middel van de DISC-methodologie behandelen we verschillende gedrag- en communicatievoorkeuren van de cliënt en uiteraard komen jouw eigen gedragsvoorkeuren ook aan bod. Na de lunch krijg je inzicht in de beleving en behoeften van je cliënten in verschillende stadia van de ziekte. Zodoende creëer je handvatten voor het optimaliseren van je coaching trajecten.

Workshop wordt verzorgd door

Roger Beniers

Locatie & Lunch

Het Koetshuis – Landgoed Schovenhorst

We verzorgen een gezonde lunch, inclusief een drankje. Uiteraard is er ook een vegetarische versie voor de liefhebbers. We horen het graag vooraf als we rekening dienen te houden met een allergie.

De lunch is op onze kosten, de gezelligheid is voor je eigen rekening.

Annuleren 

Annuleren van de workshop is kosteloos mogelijk tot 3 werkweken voor aanvang van de workshop. Mocht je al betaald hebben, dan ontvang je het volledige bedrag terug op je rekening. Bij annulering korter dan 3 werkweken voor aanvang van de workshop, ben je het gehele bedrag verschuldigd.

Annulering verloopt alleen via de mail, niet telefonisch.

Mocht de workshop wegens onvoldoende deelnemers, overmacht of andere redenen onverhoopt geannuleerd worden dan worden betalingen uiteraard per omgaande en volledig teruggestort.

Minimale deelnemers: 8
Maximale deelnemers: 16
Duur: Vanaf 10.00 tot 17.00 uur
Kosten: € 150,00 excl. btw

€ 205,00 excl. btw voor niet leden

Adres: Garderenseweg 93, 3881 GK Putten
Parkeren: Je kunt naast het koetshuis parkeren; hierbij de link naar de parkeerplaats
Ja ik wil er graag bij zijn!: Inschrijven