fbpx

 

Postadres
Tarbot 42
2986 NB   Ridderkerk

info@kcbk.nl

Workshop “Kanker & Hormonen” – geannuleerd

Workshop “Kanker & Hormonen” – geannuleerd

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 21/04/2020
13:00 - 17:00


Wat houdt de workshop in?

Door de behandeling van kanker treden er verschillende lichamelijke en geestelijke veranderingen op. De therapievormen zoals een prostaat-of eierstokoperatie, chemotherapie en anti-hormonale medicijnen hebben diverse klachten als bijwerking. Als hormonen worden geblokkeerd, komt men in de kunstmatige overgang terecht. Opvliegers, slecht slapen, stemmingswisselingen en aankomen zijn veelgehoorde klachten van mensen die voor kanker behandeld zijn.

Leer tijdens deze workshop meer over kanker en hormonen en welke adviezen je kunt meegeven.

Workshop wordt verzorgd door

Michelle van Iersel

Michelle startte in 2001 haar praktijk voor oefentherapie in Haarlem. In de jaren die volgden ontwikkelde zij een brede kennis en passie op het gebied van vrouwengezondheid in relatie tot hormonen, leefstijl, voeding en psyche. Steeds meer vrouwen met kunstmatige overgangsklachten door de behandeling van kanker vonden hun weg naar haar spreekuur. Tijdens deze interactieve workshop neemt Michelle jullie mee in de wereld van hormonen.

Locatie & Lunch

Restaurant Haje – “Tull en ‘t Waal zaal

Als je het leuk vindt om de andere cursisten vooraf te ontmoeten kan je om 12.00 aanschuiven bij de lunch. We verzorgen een toepasselijk 12 uurtje inclusief een drankje. Uiteraard is er ook een vegetarische versie voor de liefhebbers. We horen het graag  vooraf als we rekening moeten houden met een allergie.

De lunch is op onze kosten, de gezelligheid is voor je eigen rekening.

Studiepunten

Voor deze workshop ontvang je 4 studiepunten.

Annuleren 

Annuleren van de workshop is kosteloos mogelijk tot twee werk weken voor aanvang van de workshop. Mocht je al betaald hebben, dan ontvang je het volledige bedrag terug op je rekening. Bij annulering vanaf 7 dagen voor de workshop, ben je het gehele bedrag verschuldigd.

Annulering verloopt alleen via de mail, niet telefonisch.

Mocht de workshop wegens onvoldoende deelnemers, overmacht of andere redenen onverhoopt geannuleerd worden dan worden betalingen uiteraard per omgaande en volledig teruggestort.

Minimale deelnemers: 8
Maximale deelnemers: 16
Duur: Vanaf 13.00 tot 17.00 uur
Kosten: € 95,- excl. btw
Adres: Waterliniedok 1 te Nieuwegein

Plan uw route via Google.

Plan uw route via 92 92 OV

Parkeren: Parkeerruimte is voldoende aanwezig en gratis. Er zijn tevens laadpalen aanwezig.
Alleen voor leden Inschrijven