fbpx

 

Postadres
Tarbot 42
2986 NB   Ridderkerk

info@kcbk.nl

Workshop “Register Coach bij kanker”

Workshop “Register Coach bij kanker”

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 18/02/2020
10:00 - 17:00


Wat houdt de workshop in?

Je gaat tijdens deze workshop dieper in op wanneer je je cliënt dient door te verwijzen, cognitieve problematiek, sensitieve periodes en positieve/negatieve omgevingsbeïnvloeding, gewaarwording en waarneming, klassiek en operant conditioneren, de basisbehoeften en psychologische behoeften, zelfredzaamheid vergroten en leren omgaan met beperkingen, coping en voortdurende stressoren, georganiseerd aanpassingsvermogen en reorganiseren.

Tijdens de workshop leert de coach begeleiding en ondersteuning te bieden bij een veranderingsproces, fysieke en mentale problemen en werken we actief aan het verbeteren van het welbevinden van cliënten en maken we een verdiepingsslag m.b.t. inzicht en de achtergrond van gedrag, zoals vaste patronen, het denken,handelen en voelen en om daar mee om te gaan in een vernieuwde/veranderde situatie en/of leefomgeving.

Workshop wordt verzorgd door

Ingrid van Lieshout

Locatie & Lunch

Haje Nieuwegein – Tull en ‘t Waal zaal 

We verzorgen een gezonde lunch inclusief een drankje. Uiteraard is er ook een vegetarische versie voor de liefhebbers. We horen het graag vooraf als we rekening dienen te houden met een allergie.

De lunch is op onze kosten, de gezelligheid is voor je eigen rekening.

Studiepunten

Voor deze workshop ontvang je 4 studiepunten.

Annuleren 

Annuleren van de workshop is kosteloos mogelijk tot 2 werkweken voor aanvang van de workshop. Mocht je al betaald hebben, dan ontvang je het volledige bedrag terug op je rekening. Bij annulering korter dan 2 werkweken voor aanvang van de workshop, ben je het gehele bedrag verschuldigd.

Annulering verloopt alleen via de mail, niet telefonisch.

Mocht de workshop wegens onvoldoende deelnemers, overmacht of andere redenen onverhoopt geannuleerd worden dan worden betalingen uiteraard per omgaande en volledig teruggestort.

Minimale deelnemers: 8
Maximale deelnemers: 16
Duur: Vanaf 10.00 tot 17.00 uur
Kosten: € 175,- excl. btw
Adres: Waterlinedok 1 te Nieuwegein

Plan uw route via Google

Plan je route via 92 92 OV

Parkeren: Parkeerruimte is voldoende aanwezig en gratis.
Alleen voor leden: Inschrijven