Postadres
Tarbot 42
2986 NB   Ridderkerk

085-1307416

info@kcbk.nl

Workshop “Smaak”

Workshop “Smaak”

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 20/09/2022
10:00 - 16:00


Wat houdt de workshop in?

Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend met smaak te genieten van de dagelijkse maaltijden. Bijvoorbeeld als je geraakt bent door kanker of door de behandeling van de ziekte, kan er smaakverlies optreden. Of juist in de laatste levensfase: bestaat er geen uitzicht op genezing, dan kan eetplezier juist één van de laatste dingen zijn die het leven nog wel veraangenamen.

Als coach bij kanker krijgen je in het werkveld te maken met cliënten waar smaakverlies optreed, wat zich kan uiten in psychosociale problemen. Tijdens deze workshop krijg je inzicht in de theoretische achtergrond van smaak en ontvang je praktische handvatten. Je leert deze dag de echte essentie van smaak om op die manier je client te kunnen helpen richting een mogelijke smaakoplossing.

Workshop wordt verzorgd door

Eric Jan de Smaakman, “Specialist smaak & smaakoplossingen”

Als mens, chef-kok en als smaakliefhebber is Eric-Jan begaan met het feit dat mensen veel moeten missen als er smaakverlies optreedt, zo is hij op zoek gegaan naar smaakoplossingen. Door middel van studie, feeling en ervaring uit de dagelijkse praktijk heeft hij zijn eigen methodiek ontwikkeld. Hiermee creëert hij veel mogelijkheden voor mensen die minder proeven, of minder kunnen verdragen. Zijn credo luidt dan ook “Eten moet voor iedereen fijn zijn”.

Locatie 

De Heeren van Driebergen

We verzorgen een gezonde lunch. We horen het graag vooraf als we rekening dienen te houden met een allergie.

Studiepunten

Voor deze workshop ontvang je 4 studiepunten.

Annuleren 

Annuleren van de workshop is kosteloos mogelijk tot 3 werkweken voor aanvang van de workshop. Mocht je al betaald hebben, dan ontvang je het volledige bedrag terug op je rekening. Bij annulering korter dan 3 werkweken voor aanvang van de workshop, ben je het gehele bedrag verschuldigd.

Annulering verloopt alleen via de mail, niet telefonisch.

Mocht de workshop wegens onvoldoende deelnemers, overmacht of andere redenen onverhoopt geannuleerd worden dan worden betalingen uiteraard per omgaande en volledig teruggestort.

Minimale deelnemers: 8
Maximale deelnemers: 10
Duur: Vanaf 10.00 tot 16.00 uur
Kosten: € 150,00 excl. btw

Adres:

De Heeren van Driebergen

Traaij 102A
3971 GS Driebergen-Rijsenburg

Klik hier voor de routebeschrijving

Parkeren: De Heeren van Driebergen bevindt zich in het hart van Driebergen Rijsenburg en is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Daarnaast kunt u gratis parkeren op het parkeerterrein achter de Mol Drankenspecialist.
Ja ik wil er graag bij zijn!: Inschrijven