Postadres
Tarbot 42
2986 NB   Ridderkerk

085-1307416

info@kcbk.nl

Workshop “Verlies & Rouw bij kanker”

Workshop “Verlies & Rouw bij kanker”

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 05/04/2022
13:00 - 17:00


Wat houdt de workshop in?

De diagnose kanker is een zeer ingrijpende levensgebeurtenis, die tot diep in de ziel binnendringt en het leven uit balans trekt. Als we vanuit rouw en verlies bij kanker kijken wat dit voor uitwerking heeft op iemands leven zou je kunnen zeggen: het is een kwestie van dóórleven en doorléven. In deze ervaringsgerichte workshop behandelen we het Duale Procesmodel bij rouw (Stroebe en Schut) en het model van de Splitsing van de Ziel (Ruppert) naar de beleving van kanker. Ook staan we stil bij onze eigen copingstijlen in het omgaan met ingrijpende verliezen.

Jouw verliesverhaal kleurt immers op een bepaalde manier ook jouw stijl van coaching over verlies en rouw bij kanker. Zicht hierop leert je hoe je goed kunt afstemmen op de vragen en behoeften van de ander.

Deze workshop geeft je handvatten om direct toe te passen in je werk als coach bij kanker.

Workshop wordt verzorgd door

Tanja van Roosmalen 

Tanja is verlies- en rouwtherapeut en trainer bij het Expertisecentrum Omgaan met Verlies. Ze heeft haar eigen praktijk voor verlies- en rouwbegeleiding. Hier ondersteunt ze vooral kinderen, jongeren en gezinnen. Tevens is ze als opleider verbonden aan Land van Rouw.

Binnen het brede thema van verlies ligt haar expertise vooral op het gebied van verlies van gezondheid, psychosociale (kinder)palliatieve zorg en rouw na overlijden.

Locatie & Lunch

nader te bepalen

Studiepunten

Voor deze workshop ontvang je 4 studiepunten.

Annuleren 

Annuleren van de workshop is kosteloos mogelijk tot 3 werkweken voor aanvang van de workshop. Mocht je al betaald hebben, dan ontvang je het volledige bedrag terug op je rekening. Bij annulering korter dan 3 werkweken voor aanvang van de workshop, ben je het gehele bedrag verschuldigd.

Annulering verloopt alleen via de mail, niet telefonisch.

Mocht de workshop wegens onvoldoende deelnemers, overmacht of andere redenen onverhoopt geannuleerd worden dan worden betalingen uiteraard per omgaande en volledig teruggestort.

Minimale deelnemers: 8
Maximale deelnemers: 12
Duur: Vanaf 13.00 tot 17.00 uur
Kosten: € 95,- excl. btw voor leden

€ 150,- excl. btw voor leden

De Slinger 40, 3995 DE Houten
Parkeren: Parkeergarage Kruitmolen De Molen 100 te Houten
Ja, ik wil er bij zijn!:  Inschrijven