Postadres
Tarbot 42
2986 NB   Ridderkerk

[email protected]

Deskundigheidsbevordering

Leren

Deskundigheidsbevordering

Deskundigheidsbevordering staat binnen KCBK hoog in het vaandel en er wordt dan ook gewerkt met een vast programma wat dient als basiskennis voor onze leden. Zo is de Leergang Coach bij kanker speciaal ontwikkeld door Coach Connect voor ons keurmerk en geeft onze leden handvatten en inzichten in het vak coach bij kanker.

Intervisiebijeenkomsten

En als toevoeging worden er intervisiebijeenkomsten verzorgd waar je samen met 8-10 vakgenoten in gesprek gaat over een ingebracht onderwerp of casus uit het werkveld van coach bij kanker. Tijdens deze ochtend heb je een actieve rol en ga je samen met alle deelnemers onderzoeken om (in-)zicht te krijgen hoe te handelen.

Eigen regie

Als keurmerk willen wij onze leden zelf de regie geven over hun eigen ontwikkeling als coach bij kanker. Er is een vast aanbod van workshops en trainingen, maar de coach kan hierin ook zijn eigen ontwikkel pad uitstippelen.

Jaarlijks auditgesprek

Ieder jaar vindt in de maand december auditgesprekken plaats. Onze leden reflecteren hun ontwikkeling, dit wordt vast gelegd in het audit document. Indien gewenst kan er tijdens een persoonlijke gesprek tussen het bestuur en ieder individueel lid, worden gekeken naar de ontwikkeling afgelopen jaar. Bij een succesvolle afronding en een positieve groei in ontwikkelingen volgt er promotie.

2024

Datum/Tijd Evenement
20/09/2024
00:00
Intervisiebijeenkomst september 2024

03/10/2024 - 04/10/2024
10:00 - 17:00
Leergang "Coach bij kanker"

Houd je kennis op peil