Postadres
Tarbot 42
2986 NB   Ridderkerk

[email protected]

Interactieve lezing “Maak de ander beter”

Interactieve lezing “Maak de ander beter”

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 01/11/2021
13:00 - 16:00


Wat houdt deze interactieve lezing in?

We zien als zorgmedewerkers allemaal het voordeel van samenwerken en gelukkig weten we elkaar ook steeds beter te vinden. Samenwerken biedt immers grote kansen voor een succesvolle verbetering voor de zorg aan en welzijn van onze cliënten.

Welke rol speel jij in je samenwerkingen? Of wat zou jij kunnen doen om de samenwerking nog sterker te maken? En wat zou er gebeuren als je je collega de vraag stelt ‘Waarom lukt het mij niet om jou je werk goed te laten doen?’

Gezamenlijk verantwoordelijkheid nemen voor het einddoel is toch immers de enige manier om de oplossing van elke zorgvraag te vergroten en te waarborgen.

Acteur Loek Peters neemt ons mee in zijn filosofie “Maak de ander beter”.
Als we samenwerken vanuit het vertrouwen dat we de ander beter kunnen en gaan maken zal het onder andere de efficiëntie, het werkplezier en het allerbelangrijkste de zorg van de cliënt/patiënt verbeteren.

Maak de Ander Beter is een concreet, direct toepasbare manier van denken en werken. Het zet empathie om in daadkracht en zorgt dat de saamhorigheid binnen de zorg wordt vergroot. Laat je inspireren en ontvang handvatten, waarmee je je  samenwerking op alle vlakken soepel en productief kan laten verlopen.

De lezing wordt verzorgd door

Loek Peters, onder meer bekend van Penoza, De Verraders en Expeditie Robinson,

Locatie 

Informatie volgt z.s.m.

We ontvangen je graag vanaf 12.30 met een drankje en een heerlijke lekkernij.

Studiepunten

Voor deze interactieve lezing ontvangen leden 2 studiepunten.

Annuleren 

Annuleren van de lezing is kosteloos mogelijk tot 3 werkweken voor aanvang van de workshop. Mocht je al betaald hebben, dan ontvang je het volledige bedrag terug op je rekening. Bij annulering korter dan 3 werkweken voor aanvang van de lezing, ben je het gehele bedrag verschuldigd.

Annulering verloopt alleen via de mail, niet telefonisch.

Mocht de lezing wegens onvoldoende deelnemers, overmacht of andere redenen onverhoopt geannuleerd worden dan worden betalingen uiteraard per omgaande en volledig teruggestort.

Minimale deelnemers: 20
Maximale deelnemers: 40
Duur: Vanaf 13.00 tot 16.00 uur
Kosten: € 45,00 excl. btw
Adres: Volgt z.s.m.

Plan uw route via Google

Plan je route via 92 92 OV

Parkeren:
Ja, ik wil erbij zijn! Inschrijven