Postadres
Tarbot 42
2986 NB   Ridderkerk

[email protected]

Intervisiebijeenkomst

Intervisiebijeenkomst

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 08/11/2023
09:30 - 12:00


Wat houdt deze intervisiebijeenkomst in?

Tijdens deze bijeenkomst gaan we samen met 8-10 vakgenoten in gesprek. Onderwerp van gesprek is een ingebrachte onderwerp of casus over ons werk als coach bij kanker, waaruit wij een intervisievraag creëren.

Deze intervisievraag is een korte beschrijving van een situatie waarin jijzelf tijdens deze ochtend een actieve rol hebt. Samen gaan we onderzoeken om (in-)zicht te krijgen hoe te handelen in deze situatie.

Aan het einde van de intervisiebijeenkomst wordt door alle deelnemers gereflecteerd op de inhoud van de casus. Wat haalt ieder uit deze intervisie en wat wil je er mee gaan doen? Hierdoor wordt de deskundigheid van de betrokkenen vergroot en de kwaliteit van het werk verbetert.

Deze ochtend wordt gefaciliteerd door

Ruth de Vries 

Ruth is naast Register Coach bij kanker en Mentor binnen ons keurmerk ook werkzaam als Zorg Manager binnen een grote zorginstantie. Dagelijks is zijn bezig met de vraag ‘Wat heb jij nodig om je werk nog beter uit te kunnen voeren!’.

Locatie 

Het Koetshuis – Landgoed Schovenhorst te Putten

We verzorgen een veilige omgeving samen in gesprek te gaan. Tijdens deze ochtend zorgen wij voor een heerlijk kop koffie of thee met wat lekkers.

Vindt je het leuk om aansluitend met elkaar nog even na te praten en/of te lunchen, dan biedt de Brasserie op het landgoed hier de mogelijkheid voor. Dit is wel op eigen kosten.

Doelgroep

Leden van het keurmerk, die elkaar willen ontmoeten en van elkaar willen leren.

Annuleren 

Annuleren van de intervisiebijeenkomst is kosteloos mogelijk tot 3 werkweken voor aanvang. Mocht je al betaald hebben, dan ontvang je het volledige bedrag terug op je rekening. Bij annulering korter dan 3 werkweken voor aanvang van de intervisie ochtend, ben je het gehele bedrag verschuldigd.

Annulering verloopt alleen via de mail, niet telefonisch.

Mocht de ochtend wegens onvoldoende deelnemers, overmacht of andere redenen onverhoopt geannuleerd worden dan worden betalingen uiteraard per omgaande en volledig teruggestort.

Minimale deelnemers: 6
Maximale deelnemers: 10
Duur: Vanaf 09:30 tot 12.00 uur
Kosten: € 50,00 excl.btw
Adres:

Parkeren:

Garderenseweg 93, 3881 GK Putten

Je kunt naast het koetshuis gratis parkeren; hierbij de link naar de parkeerplaats

Ja ik wil er graag bij zijn!: Inschrijven