Postadres
Tarbot 42
2986 NB   Ridderkerk

[email protected]

Workshop “Intimiteit en Kanker”

Workshop “Intimiteit en Kanker”

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 01/01/2022 - 31/12/2022
13:00 - 17:00


Wat houdt de workshop in?

Leer tijdens de workshop intimiteit en kanker gevoelige onderwerpen bespreekbaar te maken. Bij de meeste oncologische cliënten verandert het seksueel functioneren. Het bespreken hiervan vinden zowel zorgprofessionals als cliënten vaak lastig. Toch is het belangrijk inzicht te krijgen in de hulpvraag, je kunt hierin als coach bij kanker een belangrijke rol spelen. De workshop leert je vragen en problemen te signaleren en geeft handvatten om deze bespreekbaar te maken. Zo kun je de cliënt en diens partner ondersteunen en verder helpen.

Onderwerpen

  • de werking en rol van seksualiteit per levensfase
  • seksuele disfuncties bij verschillende soorten kanker
  • methoden en technieken voor begeleiding en coaching (PLISSET-model)
Workshop wordt verzorgd door

Ivonne Oomen

Naast haar werk als trainer bij de Care Academy, is Ivonne oncologieverpleegkundige en consulent seksuologie in het Catharina Ziekenhuis Eindhoven. Tevens is zij werkzaam bij Libra Revalidatie & Audiologie als consulent seksuologie.

Data

Data worden nog vastgesteld, je kunt je wel alvast aanmelden. Je ontvangt een bericht zodra data bekend zijn

Locatie

Care Academy te Amersfoort of online.

Samenwerking

KCBK werkt al jaren samen met Care Academy. De Care Academy biedt gedurende het jaar (online) workshops aan rondom verschillende thema’s waar je als zorgprofessional binnen de oncologische zorg mee te maken krijgt.

Hun aanpak kenmerkt zich als praktisch en toepassingsgericht. Ze spreken de taal en kennen de vraagstukken binnen het vakgebied van een coach bij kanker. In hun aanpak combineren zij workshops met praktische oefeningen en nieuwe kennis.

Studiepunten

Voor deze workshop ontvang je 2 studiepunten.

Annuleren 

Annuleren van de workshop is kosteloos mogelijk tot 3 werkweken voor aanvang van de workshop. Mocht je al betaald hebben, dan ontvang je het volledige bedrag terug op je rekening. Bij annulering korter dan 3 werkweken voor aanvang van de workshop, ben je het gehele bedrag verschuldigd.

Annulering verloopt alleen via de mail, niet telefonisch.

Mocht de workshop wegens onvoldoende deelnemers, overmacht of andere redenen onverhoopt geannuleerd worden dan worden betalingen uiteraard per omgaande en volledig teruggestort.

Minimale deelnemers: 8
Maximale deelnemers: 10
Duur: Vanaf 13.00 tot 17.00 uur
Kosten: € 95.00 excl. btw
Adres:

Koningin Wilhelminalaan 12
3818 HP Amersfoort

Ja ik wil er graag bij zijn!: Inschrijven