Postadres
Tarbot 42
2986 NB   Ridderkerk

[email protected]

Workshop “Kanker en Werk”

Workshop “Kanker en Werk”

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 07/06/2022
09:30 - 13:30


Wat houdt de workshop in?

De workshop ‘kanker en werk‘ is bedoeld voor zorgprofessionals en die meer willen weten over werken tijdens en na kanker. Jaarlijks krijgen 40.000 mensen in de beroepsbevolking te horen dat ze kanker krijgen. Of werken of verzuimen dan de beste optie is voor iemand hangt van veel factoren op. Steeds vaker worden coaches bij kanker benaderd met vragen over werk en verzuim, of over rechten en plichten rondom ziekte en werk.

In de workshop gaan we in op die adviesrol en geven inzicht in de belangrijkste actuele inzichten rondom kanker en werken. Praktisch en hulpvaardig, direct toepasbaar, met als doel mensen direct na de diagnose te kunnen helpen bij werkbehoud. In de workshop is ruimte voor het inbrengen van eigen casussen en geven we tips en handvaten.

Onderwerpen:

  • Werken of verzuimen : werkbehoud altijd mogelijk?
  • De Wet Verbetering Poortwachter in relatie tot de ziekte kanker
  • De rol van de oncologieverpleegkundige als het over ‘werk’ gaat
  • Wat werkt wel en wat juist niet?
Workshop wordt verzorgd door

Machteld de Bont

Machteld is adviseur, trainer en specialist op het vlak van kanker en werk.

Locatie

Care Academy te Amersfoort

Samenwerking

KCBK werkt al jaren samen met Care Academy. De Care Academy biedt gedurende het jaar (online) workshops aan rondom verschillende thema’s waar je als zorgprofessional binnen de oncologische zorg mee te maken krijgt.

Hun aanpak kenmerkt zich als praktisch en toepassingsgericht. Ze spreken de taal en kennen de vraagstukken binnen het vakgebied van een coach bij kanker. In hun aanpak combineren zij workshops met praktische oefeningen en nieuwe kennis.

Studiepunten

Voor deze workshop ontvang je 2 studiepunten.

Annuleren 

Annuleren van de workshop is kosteloos mogelijk tot 3 werkweken voor aanvang van de workshop. Mocht je al betaald hebben, dan ontvang je het volledige bedrag terug op je rekening. Bij annulering korter dan 3 werkweken voor aanvang van de workshop, ben je het gehele bedrag verschuldigd.

Annulering verloopt alleen via de mail, niet telefonisch.

Mocht de workshop wegens onvoldoende deelnemers, overmacht of andere redenen onverhoopt geannuleerd worden dan worden betalingen uiteraard per omgaande en volledig teruggestort.

Minimale deelnemers: 8
Maximale deelnemers: 10
Duur: Vanaf 13.00 tot 17.00 uur
Kosten: € 95.00 excl. btw
Adres:

Koningin Wilhelminalaan 12
3818 HP Amersfoort

Ja ik wil er graag bij zijn!: Inschrijven