Postadres
Tarbot 42
2986 NB   Ridderkerk

[email protected]

Workshop “Intimiteit & kanker”

Workshop “Intimiteit & kanker”

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 01/11/2021
09:30 - 13:00


Wat houdt de workshop in?

Bij de meeste oncologische cliënten verandert het seksueel functioneren. Het bespreken hiervan vinden zowel coaches als cliënten vaak moeilijk. Toch is het belangrijk inzicht te krijgen in de hulpvraag. Zowel voorlichtend (preventief) als aan de hand van symptomen kan de coach een belangrijke rol spelen. Tijdens deze workshop “Intimiteit & kanker” leer je vragen en problemen te signaleren en geven de technieken je handvatten om deze bespreekbaar te maken. Zo kun je de cliënt en diens partner ondersteunen en verder helpen.

Onderwerpen als de werking en rol van seksualiteit per levensfase, seksuele disfuncties bij verschillende soorten kanker en methoden en technieken voor begeleiding en coaching (PLISSET-model) komen aan de orde tijdens deze workshop.

Workshop wordt verzorgd door

Annemarie Kuijs

Locatie

Care Academy – Amersfoort

Studiepunten

Voor de workshop “Intimiteit & kanker” ontvang je 4 studiepunten.

Annuleren 

Annuleren van de workshop is kosteloos mogelijk tot 2 werkweken voor aanvang van de workshop. Mocht je al betaald hebben, dan ontvang je het volledige bedrag terug op je rekening. Bij annulering korter dan 2 werkweken voor aanvang van de workshop, ben je het gehele bedrag verschuldigd.

Annulering verloopt alleen via de mail, niet telefonisch.

Mocht de workshop wegens onvoldoende deelnemers, overmacht of andere redenen onverhoopt geannuleerd worden dan worden betalingen uiteraard per omgaande en volledig teruggestort.

Minimale deelnemers: 6
Maximale deelnemers: 12
Duur: Vanaf 09:30 tot 13.00 uur
Locatie: Care Academy
Koningin Wilhelminalaan 12
3818 HP Amersfoort
Kosten: € 95,- excl. btw
Alleen voor leden  Inschrijven