Postadres
Tarbot 42
2986 NB   Ridderkerk

[email protected]

Workshop “Werk & kanker”

Workshop “Werk & kanker”

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 01/11/2021
09:30 - 13:00


Wat houdt de workshop in?

De workshop “Werk & kanker” is bedoeld voor coaches bij kanker en die meer willen weten over werken tijdens en na kanker. Jaarlijks krijgen 40.000 mensen in de beroepsbevolking te horen dat ze kanker krijgen. Of werken of verzuimen dan de beste optie is voor iemand hangt van veel factoren op. Steeds vaker worden coaches benaderd met vragen over werk en verzuim, of over rechten en plichten rondom ziekte en werk.

In deze  workshop gaan we in op die adviesrol en geven inzicht in de belangrijkste actuele inzichten rondom kanker en werken. Praktisch en hulpvaardig, direct toepasbaar, met als doel mensen direct na de diagnose te kunnen helpen bij werkbehoud. In de workshop is ruimte voor het inbrengen van eigen casussen en geven we tips en handvaten.

Onderwerpen als Wet Verbetering Poortwachter in relatie tot de ziekte kanker en de rol van de coach bij kanker als het over ‘werk’ gaat komen aan bod. Daarnaast krijg je antwoord op vragen als ‘Werken of verzuimen : werkbehoud altijd mogelijk?’ en ‘Wat werkt wel en wat juist niet?’.

Workshop wordt verzorgd door

Machteld de Bont

Locatie

Care Academy – Amersfoort

Studiepunten

Voor de workshop “Werk & kanker” ontvang je 4 studiepunten.

Annuleren 

Annuleren van de workshop is kosteloos mogelijk tot 2 werkweken voor aanvang van de workshop. Mocht je al betaald hebben, dan ontvang je het volledige bedrag terug op je rekening. Bij annulering korter dan 2 werkweken voor aanvang van de workshop, ben je het gehele bedrag verschuldigd.

Annulering verloopt alleen via de mail, niet telefonisch.

Mocht de workshop wegens onvoldoende deelnemers, overmacht of andere redenen onverhoopt geannuleerd worden dan worden betalingen uiteraard per omgaande en volledig teruggestort.

Minimale deelnemers: 6
Maximale deelnemers: 12
Duur: Vanaf 09:00 tot 12:00 uur
Adres: Care Academy
Koningin Wilhelminalaan 12
3818 HP Amersfoort
Kosten: € 95,- excl. btw
Alleen voor leden: Inschrijven