Postadres
Tarbot 42
2986 NB   Ridderkerk

085-1307416

info@kcbk.nl

Workshop “1 op de 7 vrouwen krijgt Borstkanker”

Workshop “1 op de 7 vrouwen krijgt Borstkanker”

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 26/10/2021
13:00 - 17:00


Wat houdt de workshop in?

In de workshop “1 op de 7 vrouwen krijgt Borstkanker” wordt je als coach bij kanker meegenomen in de diverse fases waarmee borstkanker patiënten te maken krijgen, van diagnose tot nazorg. Er zal uitgelegd worden wat borstkanker is, de diverse behandelingen maar ook op de mogelijke psychosociale problemen en late gevolgen die er kunnen ontstaan.

In Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen borstkanker. De overlevingskansen zijn goed maar toch overlijden er jaarlijks meer dan 3.000 mensen aan de gevolgen van borstkanker. De kans dat je als coach bij kanker veel te maken krijgt met borstkanker is dus erg aanwezig.

Het beloofd een interessante, interactieve workshop te worden waarin we aan de hand van presentaties, casussen en ervaringsverhalen je als coach voorzien van informatie en handvatten welke je direct kan toepassen in de praktijk.

De workshop wordt verzorgd door

Marieke Breunesse – Vrijwilligerscoördinator en coördinator lotgenotencontact bij Borstkankervereniging Nederland

Locatie & Lunch

Aan de Slinger – Houten

Als je het leuk vindt om de andere cursisten vooraf te ontmoeten kun je om 12.00 aanschuiven voor een gezonde lunch inclusief een drankje. Uiteraard is er ook een vegetarische versie voor de liefhebbers. We horen het graag vooraf als we rekening dienen te houden met een allergie.

De lunch is op onze kosten, de gezelligheid is voor je eigen rekening.

Studiepunten

Voor de workshop “1 op de 7 vrouwen krijgt Borstkanker” ontvangen leden 4 studiepunten.

Annuleren 

Annuleren van de workshop is kosteloos mogelijk tot 3 werkweken voor aanvang van de workshop. Mocht je al betaald hebben, dan ontvang je het volledige bedrag terug op je rekening. Bij annulering korter dan 3 werkweken voor aanvang van de workshop, ben je het gehele bedrag verschuldigd.

Annulering verloopt alleen via de mail, niet telefonisch.

Mocht de workshop wegens onvoldoende deelnemers, overmacht of andere redenen onverhoopt geannuleerd worden dan worden betalingen uiteraard per omgaande en volledig teruggestort.

Minimale deelnemers: 15
Maximale deelnemers: 25
Duur: Vanaf 13.00 tot 17.00 uur
Kosten
€ 95,00 excl. btw voor leden

€ 150,00 excl. btw voor niet leden

Adres: De Slinger 40 in Houten
Parkeren: Parkeergarage Kruitmolen De Molen 100 3995 AX Houten
Ja, ik wil er bij zijn! Inschrijven