Postadres
Tarbot 42
2986 NB   Ridderkerk

085-1307416

info@kcbk.nl

Hoe kan ik me aansluiten?

LEDEN

Het KCBK kent twee categorieën leden, namelijk Aspirant Coach en Register Coach bij kanker. Alle leden hebben na toelating het keurmerk Coach Bij Kanker.

Aspirant Coach bij Kanker

Dit lidmaatschap staat open voor personen die kunnen aantonen dat zij een hbo (coach)opleiding met succes hebben afgerond maar nog geen of beperkte werkervaring als coach bij kanker hebben.

Als aspirant lid krijg je de mogelijkheid om je binnen 2 jaar, met ondersteuning van een mentor, te ontwikkelen tot een Register Coach bij kanker.

Register Coach bij Kanker

Dit lidmaatschap staat open voor personen die kunnen aantonen dat zij een hbo coachopleiding met succes hebben afgerond en daarnaast minimaal 80 uur relevante werkervaring als coach bij kanker kunnen aantonen middels een reflectieverslag.
Wil je weten wat het reflectieverslag inhoudt, kijk bij onze FAQs.

Als Register Coach bij Kanker kan je supervisie aanvragen.

KCBK is hét keurmerk voor professionele coaches bij kanker in Nederland

Toetsingscriteria KCBK coach bij kanker

Bij nieuwe aanmeldingen wordt getoetst of de coach beschikt over een achtergrond die aansluit bij het beroepsprofiel van een KCBK-coach. We beogen hiermee als KCBK een nog sterkere en nog meer herkenbare positie in te nemen. 

Als je niet voldoet aan de voorwaarden of als de aanmelding incompleet is, zal de aanvraag niet in behandeling genomen worden.  Als je voldoet aan de voorwaarden, ontvang je hiervan binnen 10 werkdagen bericht.

Verklaring Omtrent het Gedrag

Na goedkeuring dien je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen bij je gemeente en een kopie hiervan in te dienen. Tevens ontvang je een uitnodiging voor het online assessment.

Na ontvangst van de VOG, wordt men erkend en ingeschreven in het register. Binnen 10 werkdagen ontvang je een bevestiging en certificaat van inschrijving, het rapport van het assessment en de bijbehorende factuur.

Kosten lidmaatschap KCBK

De contributiekosten voor het 1e jaar bedraagt € 295,00 (excl. BTW en € 30,00 inschrijfkosten).

De contributiekosten voor elk vervolg jaar bedraagt € 195,00 (excl. BTW).

Sluit nu je lidmaatschap af en ontvang gratis het vakblad Tijdschrift voor Coaching!

Ben je geïnteresseerd?