Postadres
Tarbot 42
2986 NB   Ridderkerk

[email protected]

Leergang “Coach bij kanker”

Leergang “Coach bij kanker”

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 03/10/2024 - 04/10/2024
10:00 - 17:00


Wat doet een coach bij kanker?

Als je geraakt wordt door kanker kunnen de gevolgen ingrijpend zijn. Zowel voor jezelf als je omgeving. Het raakt zoveel facetten van het leven en een ieder ervaart het anders. Het is dus logisch als men daar wat hulp bij kan gebruiken. Als coach bij kanker heb je een warm hart en een rechte rug, om zo gerichte hulp op maat te kunnen bieden aan het gehele systeem.

Wat houdt de leergang coach bij kanker in?

Met de leergang coach bij kanker ontdek en ontwikkel je de kennis en vaardigheden over het vak. Je wordt meegenomen in de geschiedenis en ontwikkeling van het vak,  je krijgt handvatten om je binnen het werkveld verder te ontwikkelen en  je wordt aangezet tot zelfreflectie. Tijdens deze leergang leer je professionele psychosociale hulp op maat te bieden.

De leergang bestaat uit 2 dagen en deze worden verzorgt op een geweldige locatie in Putten, midden op de Veluwe.

Dag 1; Donderdag 03 oktober 2024; Deze dag behandelen we 2 onderwerpen. We gaan ons verdiepen in de ziekte kanker en komt coaching in het algemeen aan bod, waar de nadruk zal liggen op wie jij bent als coach.

Dag 2; Vrijdag 04 oktober 2024; Dit is de dag dat we samen aan de slag gaan met het vak coach bij kanker.

Bij deze leergang ontvang je een werkboek, hierdoor haal je nog meer rendement uit de leergang.

Leergang wordt verzorgd door

Yess Beniers

Zelf succesvol in de praktijk en verduidelijkt de theorie met haar eigen ervaringen. Dat maakt de lessen niet alleen praktisch, maar ook inspirerend en plezierig. Daarnaast weet zij steeds precies wat zich in het actuele werkveld afspeelt en wat je moet leren om te groeien in het vak

Locatie & Lunch

Het Koetshuis – Landgoed Schovenhorst te Putten

We verzorgen een gezonde lunch, inclusief een drankje. Uiteraard is er ook een vegetarische versie voor de liefhebbers. We horen het graag vooraf als we rekening dienen te houden met een allergie.

De lunch is op onze kosten, de gezelligheid is voor je eigen rekening.

Doelgroep

Ben jij werkzaam als coach of  als professional die werk-gerelateerd te maken heeft met mensen die geraakt zijn door kanker. Heb je een HBO-werk- en -denkniveau door studie en/of werkervaring en wil je een volgende stap zetten in je carrière door je te verdiepen in het vak coach bij kanker? Dan is deze leergang een uitstekende optie. Je hoeft niet in het bezit te zijn van het keurmerk om deel te kunnen nemen aan deze leergang.

Aan het einde van de leergang ontvang je een certificaat.

Annuleren 

Annuleren van de workshop is kosteloos mogelijk tot 3 werkweken voor aanvang van de workshop. Mocht je al betaald hebben, dan ontvang je het volledige bedrag terug op je rekening. Bij annulering korter dan 3 werkweken voor aanvang van de workshop, ben je het gehele bedrag verschuldigd.

Annulering verloopt alleen via de mail, niet telefonisch.

Mocht de workshop wegens onvoldoende deelnemers, overmacht of andere redenen onverhoopt geannuleerd worden dan worden betalingen uiteraard per omgaande en volledig teruggestort.

Minimale deelnemers: 6
Maximale deelnemers: 10
Duur: Vanaf 10.00 tot 17.00 uur
Kosten: € 395,00 excl. btw voor leden

€ 495,00 excl. btw

Adres:

Parkeren:

Garderenseweg 93, 3881 GK Putten

Je kunt naast het koetshuis gratis parkeren; hierbij de link naar de parkeerplaats

Ja ik wil er graag bij zijn!: Inschrijven